RECEPT: Italienska lövbiff-rullader med mozzarella i brunsås samt tillbehör
Emma-Lou
Emma-Lou
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk olja
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • 1 msk honung
  • 1 tsk balsamvinäger
  • 1 morot, grovriven
  • 200 gram mjuk mozzarella, hackad
  • 100 gram körsbärstomater
  • 2 nävar färsk basilika, grovhackad
  • 1 msk torkad basilika
  • ½ krm cayennepeppar
  • ½ krm vitpeppar
  • Salt och peppar
  • 400 gram lövbiff, skuren i tunna skivor, cirka
  • 8-10 skivor Tandpetare
  • 1 msk matfett
  • 1 tsk olja
  • Vatten
  • ½ röd paprika, strimlad
  • ½ grön paprika, strimlad
  • ½ gul paprika, strimlad
  • 1 morot, strimlad
  • 1 broccolibukett, skuren i buketter
  • 1 hel vitlök i klyftor, skalade
  • 50 gram vitkål, strimlad
  • 2 msk matfett
  • 2 msk mjöl
  • 5 dl vatten
  • ½ dl mjölk
  • 1 köttbuljongtärning Sky från stekningen + sky från bränneringen
  • 1 msk mörk soya
  • 1 msk senap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.