Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
För ett tag sedan gjorde jag iordning en italiensk variant av maträtt med falukorv. Hacka körsbärstomater, skala och grovriv moroten, klipp den färska basilikan, smula fetaosten – och lägg alltsammans i matskålen
Smöra de två återstående skivorna bröd och lägg dessa på smörgåsarna med smöret uppåt. Jag hittar massa spännande recept på Pinterest och nu senaste provade jag att göra Avocado, Hummus and Feta Grilled Cheese tillmiddag
Till biffarna serverar vi ugnsrostade rotsaker och en kall sås med smak av basilikaoch vitlök. Än så länge har vi lyckats få in färs på menyn varannan vecka i alla fall och jämfört med tidigare så är det en klar förbättring
När spenaten inte är fryst i klumpar, kan även snabbt fräsa med vitlök och quorn i samma stekpanna (så att det inte är djupfryst när det ska in i ugnen)
Italiensk makaronilåda med kyckling, grönsaker och smak av tomat. Pensla på kycklingstrimlet noga som sedan får stå i en liten bunke med lock inne i kylen minst tre timmar före tillagning
Snitta kycklingfiléerna på mitten och fyll med skivad mozzarella och hälften av basilikabladen. Servera kycklingfiléerna tillsammans i dess sås med potatis/ris och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.