Klipp i bacon och stek lite till. Vispa ägg, grädde, ost och sv. Blanda i lök och bacon. peppar10 cm purjolök1 pkt baconsmörHacka och stek purjon i smör
Tillsätt ägg, vatten och gräddfil. Ta ut bröden och låt de svalna, njut med något gott att dricka. Häll i smeten i 8 muffinsformar till hälften, smula över chevre, spara till slutet, fördela lök och bacon, det ska vara mycket fyllning ända upp till kanten, strö över resten av chevren och ringla över olivolja
Smält margarinet häll på mjölken och värm till fingervarmt. Smula i jästen, tillsätt salt och socker. 1 timma och 15 minuter. Knäck sedan i 1 ägg och häll i 11 dl vetemjöl. Arbeta och dela degen på mitten, jag delade på 3. 1 timma och 15 minuter
Blanda alla torra ingredienser(mjöl, bakpulver och salt) i en bunke. Skär sedan smöret i små bitar och blanda till en jämn smet med den torra blandningen
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
Vi började spela in vid nio och höll på fram till strax efter fyra. Sedan dess har jag och min koordinator Elin hunnit stämma av lanseringsplan för min nya podcast, vad som står på agendan de kommande veckorna och gjort en smoothie till mellanmål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.