Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. matlagningsgrädde. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Klassiskt receptpå rulltårta med sylt – gör så här. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Lägg bakplåtspapper i botten på en springform. Hacka matjesillen och rödlöken fint. Jag vet att jag lagt ut receptet tidigare men denna är verkligen värd att göra nu tillmidsommar
Jag höftade ihop grejer som är gott så receptet blir inte på pricken, men jag lovar att den inte kan gå fel så länge man provar och smakar lite hela tiden
Serverade tillsammans med min pizzasallad som ni hittar receptpå här. Det gröna som ni ser på bordet är det som blev kvar av svartkålen efter att jag tagit det som gick att använda till soppan
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida. Lägg upp på fat. Sätt ugnen på 200 grader. Stek karrén i 30 minuter på 200 grader och sänk sedan till 175 grader och stek ytterligare 1-1,5 timmar. 2 msk hackad persilja till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.