Nu är det lördag igen och dax för ett nytt recept. Fräs vitlök i smör- &rapsolja i en stekpanna. Till middag idag blev det kycklingfilémed fetaost och basilika
Hur mycket mjölk man behöver späda med beror också på hur vattnig den potatissort man använder är. Det drar ur stärkelse och leder till vattnig potatisgratäng istället för krämig
Blanda med pressad vitlöksklyfta,turkisk yoghurt el avrunnen naturell yoghurt. Smaka av med salt, peppar och någon matsked olivolja gärna med citronsmak
11 dl riven västerbottenostSå här gör du 25 minuter Börja med att blanda grädde och smör i en kastrull. Spara recept 4 kom. Skriv ut Dela E-post Pinna 1256
Sätt ugnen på 200 grader och lägg kycklingfiléerna i en ugnsform. Ställ in i ugnen på 225 grader i ca 35-40 min. 1 kg kycklingfilé. Kyckling i gorgonzolasås1 kg kycklingfilé 5 dl grädde 5 dl crème fraiche 2 rågade tsk sambal oelek 1 bit blå gorgonzolaost 1,5 dl svampsoja
Upprepa tills du har använt allt och toppa med ett lager skivad potatis och riven ost. Här kommer receptet på världens godaste potatisgratäng som jag gjorde dagen innan vi flyttade till vår nya lägenhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.