Red Velvet mugcake med creamcheese & kesellafrosting och lite godis från Iherb
Tasty Health
Tasty Health
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0968 på Instagram) hade lagt upp ett recept på Red velvet pannkakor och det satte snurr på idéerna. Jag hade lite rostad rödbeta hemma och bestämde mig för att göra en "Red Velvet"-muggkaka till frukost (ja, jag åt denna lilla skönhet till frukost i morse). Red velvet är annars en sockerkaka som man smaksätter och ger färg med kakao, rödbeta eller karamellfärg och som man varvar och täcker med cream cheese-frosting.
  • 175 C i ca
  • 10-15 minuter Man skulle till och med kunna göra en tredubbel sats och göra den till en "riktig" kaka
  • 1 port
  • 1,3 dl (ca 45g) havregryn
  • 2 äggvitor
  • 2 msk puréad rostad eller kokt rödbeta (ca 35g)
  • 356 kcal
  • 35 g protein
  • 6 g fett
  •  
  • Idag när jag kom hem på lunchen väntade detta paket på mig, kändes som julafton! Jag beställde lite grejer från Iherb i söndags och idag kom de, riktigt snabb leverans! Denna gånge blev det

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.