Det här är ett jättegott recept på baguettersom jag bakar här hemma ibland, det är lite tidskrävande men behöver inte så mycket passning utan det är mest jästiderna som är långa
Vi kommer även gå igenom sockerarter och sötning och prata omolika sätt att söta bakverken. Tack alla somkom och de vänner som ställde upp att rodda med allt praktiskt
För er som är insatta i Ayurveda så är den här frukosten pitta-dämpande. Läs mer om Ayurveda här… följ länken här… om du vill testa vilken dosha-typ du är
Smakmässigt är det fyra helt olika såser som står uppdukade här idag och vi kan intyga att de alla smakade fantastiskt gott och vad vi förstår på värdinnan så är dom precis så lättgjorda som det låter
Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguettersom jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.