Hur kan jag ha missat att dela medmig av den här kalla äggsåsen. Algot kommer gärna och smakar medan jag blandar ihop såsen för den kan ätas med slev bara som den är
Servera medKlyftpotatis och en klick Creme fraich. Lägg karrén i en eldfastform. Kanon med denna är att du kan göra både klyftpotatisarna och Karrén samtidigt
smaka av med salt och vitpeppar. fräs runt mjölet i smöret en liten stund. vispa hela tiden. häll på 1/2 dl grädde och späd med mjölk till den konsistens du vill ha. hacka 1 kokt ägg och rör ner i såsen. Servera tillfisk 2 port
Lägg dom i en ugnsäker form och fyll dom medskivadcitron/lime, hackad dill och smör. Servera med färsk potatis, citron och kanske en fisk sås om så önskas
En god sås som passar till både torsk och Alaska Pollock. 5-6 portionerNäringsinnehåll per portionKolhydrater2,1gProtein 9,2Fett 22,8gKalorier 255 Du behöver 8 hårdkokta ägg 3 dl grädde 1/2 fiskbuljong Salt, vitpepparPersilja Gör så här1. 5-6 portioner. 1/2 fiskbuljong S
Fram med en skål åsså pressa ner en halv citron och blanda sen ner hälften av dillen samt en tsk dijonsenap, kör även ner sockret å en halv tsk salt, peppra åxå litta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.