Rencarpaccio med syltade kantareller, hjortronsås och tunnbrödsticks
receptcentralen.se
receptcentralen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl hjortron
  • 1 msk citron, pressad
  • 200 g gravat reninnanlår
  • ½ påse blandad sallad
  • 1 tsk rapsolja
  • 1 tsk balsamicovinäger
  • 8 skivor västerbottensost
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • Syltade kantareller
  • 6 dl kantareller
  • 1 dl ättika, 12 %
  • 1 dl råsocker
  • 2 nejlikor
  • 2 kanelstänger
  • 2 cm ingefära, färsk, skivad
  • ½ röd chilifrukt, skivad
  • 1 rödlök, skivad
  • Tunnbrödsticks
  • tunnbröd, en skiva
  • 1 dl västerbottensost, riven
  • ½ tsk kummin
  • 1 tsk flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.