Renfilé från Nittedal
Christians mat och minnen, samlade recept
Christians mat och minnen, samlade recept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Ren innerfilé ( 150 g per/person
  • Salt och peppar
  • 300 g kålrot i små tärningar
  • 3 dl färsk apelsinsaft
  • 1 tsk rivet apelsinskal
  • ½ dl socker
  • 1 tsk skuren, färsk timjan
  • 4-6 st brysselkål per person ( eller 16-20 st)
  • 4 st färska fikon
  • 2 msk socker
  • 1 tsk salt
  • 2 msk smör
  • 8 st skalade hela potatisar
  • 3 msk blå mögel ost
  • 1 tsk riven pepparrot
  • 1 msk smör
  • ½ dl grädde
  • ½ liter köttfond
  • 1 dl rödvin
  • 2 msk smör
  • 1 tsk tomatpure
  • eventuellt salt och peppar, beroende på hur kraftig din köttfond är, det måste man smaka sig fram till.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.