Renfilé med gräddstuvade toppmurklor & mandelpotatispuré med västerbottensost
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • reninnerfilé alt rådjurfilé eller hjortfilé.
  • mandelpotatis
  • riven Västerbottensost
  • 1 ½ dl
  • vispgrädde
  • 1 dl
  • mjölk
  • 2 dl
  • rödvin
  • 1 dl
  • viltfond
  • 5 msk
  • smör
  • 1 msk
  • cognac
  • 5 st
  • krossade enbär
  • 1 dl
  • vatten
  • torkade toppmurklor alt annan svamp
  • 2 msk
  • schalottenlök
  • 12 st
  • mandelpotatischips, 1 msk frysta lingon, säsongsprimörer samt örter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.