Här har jag stekt skivadfläskfilé, svampoch squash i förväg, soltorkade tomater i olja ochpaprikafick åka ner igrächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats tillmindrebitar
De passade jättebra både i smak ochmeddet gula till påsktemat. Sallad med gula plommon, avokado, tomat och mozzarellaAnpassa mängden av ingrediensernautifrån antal portionerochdet du gillar bäst
En tomatsallad med rödlök, liteolivolja, vinäger, flingsaltoch svartpeppar passar bra till. Smörj en stor ugnsplåt medlite kant och lägg ipotatisskivorna omlott
Ibiffsmeten hamnade även vår favoritost från Västerbotten, lök och kryddor, tillsammansmed havregryn, mjölk och ägg - de senare för att binda samman och hålla ihopbiffarna
Arbeta ihoptillen mycket kletig smet och täck medplatsfolie. Täpp till alla kletiga ytor med mjöl. Sébastienbeskrivertydligtingrediensernas påverkan av slutresultatet (brödet), han pratar också om hur viktigtdet är att ett bröd får TID att jäsa ochdärmed utvecklar textur och karaktär som inte går att får medenjäsningsprocess på baka några timmar
Gör samma stekprocedur på den här sidan, alltså hög värme till att börja medoch sänk efterhand. Blanda samman alla ingredienseroch forma tillen stor biff
Stek potatisbitarnatills de är gyllenbruna, krydda medrosmarin, timjan, salvia, salt och peppar. Igår utlovade vi ju att det skulle bli både en spännande touch på enklassisk maträtt ochlite reafynd så det är väl lika bra att vi kör igång då, så klart börjar vimedmaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.