Restaurang i vårt kök
Tant Russins bak
Tant Russins bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram potatis
  • 1 dl lätt creme fraiche
  • 100 gram chevre
  • 1 st liten pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk salt
  • 0,5 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 st ägg
  • 3 msk hackade örter, frysta
  • 45 min eller tills potatisen känns mjuk.Prova med sticka. Ta ut och låt stå en stund i formen innan den stjälps upp. Skär och servera i fyrkanter.Rödvinssås
  • 1 msk olivolja
  • 4 st schalottenlökar
  • 4 klyftor vitlök
  • 1 tsk torkade chiliflingor (blev dock starkt!)
  • 1 msk torkad rosmarin
  • 2.5 dl rödvin
  • 4 dl vatten
  • 2 msk socker
  • 2 msk kalvfond (grönsaksfond för vegetarisk rödvinssås)
  • 0.5 msk balsamvinäger
  • 1 tsk majsstärkelse
  • 0.5 dl kallt vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.