Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Kan det hänga ihop med att det är det tråkigaste jag vet. I dag grillade vi dem men till vintern provar jag nog samma recept men tillagar dem i ugnen istället
Så självklart firade vi vädret med att grilla. Pensla de kalla revbensspjällen med marinaden/glazen. Man blir dock en aning kladdig för enda sättet att äta dem är ju att hålla i med händerna och gnaga
Igår åt vi grillade revbensspjäll med melonsallad. Till detta åt vi en sallad med vattenmelon, fetaost, färsk mynta, hackad sommarlök och lite olivolja
Redan på morgonen kokte jag revbenen, delade, i vatten med hönsbuljongtärning, japansk soja, en hackad morot, lagerblad, svartpepparkorn och rikligt med salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.