Eftersom såsen hade slurpats upp av gästerna tog jag vad som fanns i kyl och frys och serverade fiskenmed bladspenat, rostadblomkål (för övrigt otroligt gott
Toppa med fint strimlad salladslök och rostade sesamfrön. vilket gjorde att frasigheten försvann, så nästa gång kommer jag nöja mig med att ha såsen bredvid och doppa blomkålen i istället
Otroligt enkelt men med fantastisk smak. blomkål (jag har använt mig av vit och grön blomkål). ev kryddsättning – jag använde curry för att smaksätta den vita blomkålen
Servera med valfri fisk. Hacka rödlöken och blanda i tillsammans med dillen. Låt såsen gärna stå ett par timmar i kylen, vid serveringen smaka av med salt och peppar
4 4 portioner torskrygg (eller alaska pollock) 900 g fast potatis 1/2 dl tapenade soltorkade tomater 2 dl lätt crème fraiche franska örter 65 g medelhavsmix Att ha hemma 2 msk olivolja 1 tsk timjan salt svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Ös gärna fiskenmed smöret efter halva tiden. Lägg i fiskfiléerna och pudra över lökpulver, vitlökspulver, rökt paprikapulver, persillade, salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.