Vi tänker faktiskt vara så retsamt jobbiga att vi kör på med alla de recept och bilder som vi har från förra årets jul, vi vill ju att dom ska komma till användning istället för att bara ligga kvar i datorn och skräpa
Ta ur den rimmade skinkan ur plasten och torka av med hushållspapper. Rimmad skinka. Så har du inte hunnit griljera din skinka än så kan jag verkligen rekommendera denna version
Blanda samman senap och äggula och bred över hela skinkan- Strö över det rivna brödet. Skinkdekorationen görs enkelt av dubbelvikt silkespapper eller liknande, som klipps i enlighet med bilden och viras längs en träpinne
Eller köper ni rimmad skinka eller ni kanske köper färdigkokt som bara behöver griljeras. Men jag publicerar det här inlägget nu (istället för att vänta till december då det är aktuellt igen) så vet jag och ni var jag har receptet/tillvägagångssättet nästa jul när det är dags igen
Grillad entrecôte med råfriterad potatis ochchipotlesåsSås. Skala och finhacka lök och vitlök. Chipotlesmörsåsen kan förberedas fram till att sista smöret ska blandas i
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad mångagångerdå jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
GÖR SÅHÄR. Dessutom sköter dom ju sig själva i ugnen medan man vispar ihop såsenoch kokar potatis. Steker dom i ugnen och resultatet blir alltid kanongott och jag slipper stekos i köket och fettstänk överallt som är bland det värsta jag vet
Vi är ju bara två personer och att hitta en liten julskinka, ja det är det värsta. Det är många som har frågat oss om tips, och därför kände vi att det var läge för ett inlägg om detta
Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha påmånga mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.