Rimmadlaxmed dillstuvad potatis ochfänkålssalladrimmadlaxkokt potatis, fast sortmjölsmörmjölkdillsalt och pepparfänkållimeolivoljaKoka en bechamelsås - smält smör i en kastrull och pudra över mjöl
Dela laxen i två delar och lägg ihop dom med köttsidorna mot varandra och fänkålen emellan. Till det behöver man en laxkniv eller en kniv med tunt, långt blad
6 Avokadokräm 1 avokado 2 msk färskost eller yoghurt 2 tsk färskpressad citronjuice 2 krm salt 1 krm svartpeppar 1/4 gurka 12 bitar fröknäcke (se länk under steg 2) 100 g rökt eller gravad lax klippt krasse eller ärtskott till garnering Lägg till i inköpslistan
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Lax. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.