Vi serverade rätten med lite bubbel, väldigt gott. Skär varje pilgrimsmussla i tre skrivor och lägg på en tallrik med lite salt och strösocker utstrött
några droppar olivolja med citronsmak el olivolja + några droppar färskpressad citron. Häll på vatten så de täcks och lägg ner en buljongtärning samt vitt vin och pudra med lite vitpeppar
Härmed konstateras att jag har lagat till den godaste kycklingen någonsin. Kycklingen rimmas många många timmar innan den glaceras med endast japansk soja, honung och citronsaft och avslutas i ugnen
Pilgrimsmusslormed brynt persiljesmörPilgrimsmusslor är en verklig delikatess och brukar finnas frysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Att server med en rökig BBQ sås skapar den rätta sommar-grill känslan. Om du har en fritös så fritera gärna lite kokt färskpotatis och krydda med havssalt och lite chilipeppar, hur gott som helst
Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept medpilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
(Mobilbild) Stekta pilgrimsmusslormed puylinssallad. Pilgrimsmusslor är en delikatess. Och det är vår vän Jamie Oliver som står bakom receptet med de utsökta smakerna
Låt stå i kylen tills det är dags att börja med tillagningen. Krydda med lite citronpeppar. Tillsätt senap, citron- och limesaft samt smaka av med kryddorna
Det är det Tyska namnet på rimmad fläsklägg och serveras oftast med Sauerkraut. Mitt mos blev minst lika gott som ett vanligt rotmos, med extra sting från pepparrot
På spisen stod den rimmade bogen och puttrade i sitt spad och lugn samt i kylen kunde man ana den fruktade men ack så goda pepparrotscremen som hade sina kusiner äpple och dill medblandat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.