Sjud risotton sakta på svag värme under omrörning. Servera i djupa tallrikar eller skålar och toppa med resten av räkorna, rucolasallad och lite extra parmesanost
Idag bjuder jag på en härligt krämig risotto. Om jag hade vetat hur ont jag skulle ha och hur otroligt lite jag skulle klara av med en hand, så hade jag nog valt att inte operera mig
Risottomed sparris, sojabönor & räkor. Servera på snyggt fat och toppa med sparristoppar, räkor, sojabönor, riven parmesan och ringla över basilikaolja
Det finns gott om zucchin i grönskaslanden under sensommaren och till en risotto fungerar det utmärkt med frysta räkormed skal, de är oftast större och finare än de som finns att köpa färska under sommaren
RisottomedräkorDen svarta risotton serverades på alla hjärtans dag för att busa med gästerna. Lägg upp risotton och toppa med de råa skaldjuren och sjöborre (om du har fått tag på det)
Rör ned den större mängden parmesan och sparris i risotton, toppa med sparrisknoppar och räkor, och servera genast i djupa tallrikar med en rejäl driva extra parmesan som tillbehör
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Marinera räkorna en stund i kokosolja, salt, chili flakes och vitlök. Rör sedan ner pak choi och koriander och sjögräsnudlar och låt sjuda någon minut innan räkorna rörs ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.