Purjolök och bacon smakar jättegott ihop och passar fint i den här risotton ihop med svamp. För mig är risotto en hel rätt, jag serverar sällan något mer än själva risottonoch det som är i men det passar som tillbehör till kött, fågel och fisk
Tea gillade risottonoch åt en STOR portion tillsammans med vita bönor. Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton". Näringsjäst är en inaktiv jäst och framställs genom odling med en blandning av sockerrör och melass av sockerbetor
Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risottomed purjo och bacon
Krämig risottomed kyckling och svamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto. Jag älskar verkligen risottooch det går att variera i all oändlighet
Italien möter Sverige i denna goda risottomed västerbottenost och skogschampinjoner. Risotto är en favorit och jag är väldigt stolt över att jag fick beröm av risottoproffset Marcus Aujalay under en tävling i Sveriges mästerkock
Sparris, lök och parmesan blandas ner i risotton. Idag bjuder jag på en härligt krämig risotto. Om jag hade vetat hur ont jag skulle ha och hur otroligt lite jag skulle klara av med en hand, så hade jag nog valt att inte operera mig
Risotton serveras i djupa tallrikar. Häll olja i en traktörpanna och hetta upp den på medelvärme. Koka upp vatten i en kastrull och lägg i buljongtärningarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.