Vegan Low-Carb Cauliflower Risotto. Made with cauliflower "rice", this cauliflower risotto / low-carb risotto is a light and healthy alternative to traditional risotto
Tabbouleh gjord på helt bovete blir en glutenfri historia. Vill du testa att göra tabbouleh på matvete så kika på Tabbouleh på matvete, nästan samma rätt men lite olika tillvägagångssätt med matvetet
Blanda ner korv, persilja och ost i risotton och servera. Häll på ölet och låt koka in. Späd med den varma buljongen, lite i taget tills all buljong är slut och risotton är krämig, ca 20 min
Detta har gjort att risotton har fått ryktet om sig som en svårlagad rätt som många drar sig för att prova laga och trots otaliga tankar på det har det fortfarande inte blivit av för mig heller
Bloggen kommer handla mycket om glädje och positivt tänkande, träning, recept som är naturligt glutenfria, mejerifria och FODMAP-vänliga, om att leva livet som man drömmer om och om att våga tro på sig själv
På morgonen river jag ett äpple, har i kanel. Häller upp i skål och har på sojamjölk. En ny favorit - helt bovete och nakenhavre jag lagt i blöt kvällen innan (ca 1 dl av vardera beroende på hur mycket jag vill ha kvar till annat)
Fräs lök och paprika i olivoljan på medelstark värme, tillsätt riset och rör om. Häll på vinet och låt koka in nästan helt under omrörning, tillsätt svamp och timjan, spä med någon deciliter fond och rör om
Inget spannmål är så rikt på järn som bovetet. Jordgubbskräm på bovete1,5 dl bovete, groddat (Skölj i ljummet vatten och låt stå 3 timmar/över natten, skölj noga av det rosa slemmet innan du använder bovetet) 0,5 dl vatten eller nötmjölk6-10 jordgubbar 1 banan knivsudd äkta vaniljpulver Mixa allt till en slät kräm, ät som yoghurt eller smoothie
Sommaren har bestått av mycket pasta för vår del och idag var jag riktigt sugen påRisotto. I Italien äter man gärna risotto som en "Primo piatti", en förrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.