Rosastekt saltrubbad älgrulle med rostade rotsaker
Smaka&Se
Smaka&Se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 200 gr lök
  • 200 gr morötter
  • 200 gr palsternacka
  • 200 gr avlånga
  • 200 gr rökt sidfläsk
  • 20 gr havssalt
  • svartpeppar från kvarn
  • 1 kvist färsk rosmarin
  • 6 blad färsk salvia
  • 4 kvistar färsk timjan
  • olivolja
  • 4 port
  • 700 gr älg
  • 1 kvist rosmarin
  • 8 st salviablad
  • 1 fänkål
  • 1 vitlöksklyfta med skal
  • 1 citron
  • 2 enbär
  • 1 lagerblad
  • 10 vitpepparkorn
  • 10 svartpepparkorn
  • 3 kryddpepparkorn
  • 250 gr grovt havssalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.