Servera filéerna och de rostade rotsakerna med en god pepparsås, gärna smaksatt med torkade tranbär. Marinera quorn filéerna i en blandning av paprika, rosmarin, olivolja, salt och peppar
Fyll med smulad ädelost och vik ihop köttet. Linda baconskivor runt om och krydda med salt och peppar. Strimla purjolöken och blanda i tillsammans med ingefära
Smaka av med salt och låt såsen stå och dra till sig av smakerna. Blanda alla ingredienser i en kastrull och sjud såsen ca 20 min, red med mjöl och vatten. 500 g fläskfilé. 500 g oxfilé. 500 g fläskfilé 500 g oxfilé Smör till stekning Flingsalt nymald svartpeppar
Efter lite brainstorming i affären kom vi fram till att fläskfilén som Håkan köpt med hem från jobbet nog skulle göra sej fint att lägga en kantarellfyllning i
Hoppas ni alla haft en riktigt fin midsommarhelg med god mat och dans runt midsommarstången. När vi kom hem slappade familjen lite i soffan medans jag slängde ihop middagen (som i själva verket skötte sig självt snällt i ugnen efter en liten arbetsinsats)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.