Ingredienser Portioner. 4 1 kg färskpotatis (skrubbad) 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt salt och svartpeppar Örtolja 2 dl blandade hackade örter (t ex persilja, basilika och timjan) rivet skal och juice av 1 citron 2 rivna vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Sallader & grönsaker /. Rostad päronsallad med chèvré och hasselnötsvinaigrette 4 förrättsportioner. 100 g chèvre. 1 dl hackade, rostade hasselnötter. Skär chèvren i ca 1 cm breda skivor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. 100 g chèvre. 1 dl hackade, rostade hasselnötter
salt & svartpeppar. Toppa med chèvre och örtkryddor, så har du ett läckert tillbehör till en köttbit eller en alldeles utmärkt rätt för en dag mitt i veckan
In med grönkålen i ugnen igen i ca 2 minuter eller tills de börjar se rostade ut. Den här salladen har helt fantastisk smak, för varje tugga hörde jag mig säga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.