Skrubba potatisen och koka den. Häll av vattnet och ånga den torr. Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper och tryck till den med baksidan av en sked så den krossas
Min kollega Emma tipsade om den här goda potatissalladen från Icas receptbank. Igår genomförde vi 9. ornas kväll och det blev tårkalas (inte tårtkalas) i vanlig ordning
Här kommer en försmak av sommaren genom en otroligt härlig rostadpotatissallad med halloumiost. Skriv utFacebookTwitter Rostadpotatissallad med halloumi
Jag kan ibland ha lite svårt att tåla färska rädisor - även om jag älskar smaken - men när de blir ugnsrostade blir de mildare i smaken och även mer lättsmälta
Det blev helstekt fläskfile, rostadpotatissallad och feta-och melonsallad. Jag har alltid gjort pottissallad på kokt potatis men med rostad potatis blev det en helt annan grej
Ingredienser Portioner. 4 8 potatisar 2 rödlökar 2 gula paprikor 2 msk olivolja salt och svartpeppar 2 tsk torkad rosmarin 10 - 15 stora gröna oliver med kärnor 2 msk kapris 2 msk röd pesto 65 g ruccola 2 citroner ca 600 g rostasfilé i skivor 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.