Roströd middag med ragu, rödvin & nyponsoppa
Den som äter palsternackor
Den som äter palsternackor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g sojafärs
  • 120 g fejkon (vegetariskt bacon)
  • 2 morötter
  • 1/4 liten rotselleri
  • 2 gula lökar
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 2 burkar mutti körsbärstomater
  • 1 dl tomatpuré
  • soltorkade tomater
  • 2 dl rödvin
  • 2 dl buljong
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 tsk torkad oregano
  • chili
  • 1 tsk salt
  • nymalen svartpeppar
  • färsk basilika
  • rostade
  • finstrimlat citronskal
  • olivolja
  • riven parmesanost
  • nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.