1 msk
olja och strö 1 krm salt. Låt stå i ugnen i 35-40 min.• Skär köttet till lagom stora bitar, lägg en klick smör i en stekpanna och stek sedan köttet. Strö på salt, peppar samt paprikakrydda. Det tar ca 5 min för att köttet ska bli genomstekt.• När rotfrukterna börjar bli klara kan du värma på såserna i en varsin kastrull. Låt sjuda ej koka!• Färdig att servera. Låt smaka! ☺
Ikväll bjöd jag familjen på helstekt fläskytterfilémed ugnsrostade rotfrukter. Potatis, morötter, palsternacka, röd och gul lök dressad med lite olivolja, svartpeppar och flingsalt åker in i ugnen medfläskytterfilén som jag bara har brynt runtom i stekpanna med örtkryddor och svartpeppar så den fått fin yta
Servera fläskytterfilénmed de krämiga rotfrukterna. Rotfrukter. Ta bort fett och senor från fläskytterfilén och lägg den i en plastpåse tillsammans med marinaden
Upprepa tills alla snitt är fyllda med salami och ost. Eftersom vi fortfarande håller på med att hjälpa sonen med renovering utvändigt av huset, så krävs det flera arbetsledare… här är de tvåDe är inte att leka med, de har sten koll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.