Världens bästa recept (som jag bakat iaf). Frys resten av kakorna om det blir över. Blanda vetemjöl, bikarbonat, salt, havregryn och chokladen i en annan och häll i smörsmeten
I dag ska jag göra vaniljkräm, vispa grädde och fylla prinsesstårtorna som får stå och gotta till sig i kylen över natten innan de täcks med marsipan i morgon
Bre på mackan (det är extra gott med smör under såklart) och strössla över lite solrosfrön om du ska ta ett bloggigt foto, annars äre bara att frossa direkt
också överens om temat och så sätter vi igång. Hursomhelst, då vi hade mycket att släpa. tavlorna på en stor vägg i vardagsrummet så får vi skärpa till oss lite och
Nåja, nog om det och över till maten vi just satt i oss, för hur det än är så måste man försöka få något i magen annars ärmaninte till någon nytta och stöd för andra i ens närhet
Smaka av med salt, honung och vitpeppar. Jag tyckte mest att den såg ut som en kålrot, men så var jag förstås inte heller hundra på hur en majrova egentligen ser ut
Det tar sin lilla tid att steka pannkakorna men det är ganska trevligt pyssel i köket och om magen kurrar väldigt högt så är det fullt tillåtet att skicka ner en liten pannkaka eller två i magen under stekningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.