Rulltårta med sylt
Elsas Skafferi
Elsas Skafferi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg 2 dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 3 dl rårörda bär – prova gärna med svarta vinbär!
  • Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
  • Blanda mjöl och bakpulver, tillsätt detta omväxlande med vispgrädden till smeten.
  • Bred ut smeten på bakplåtspappersklädd långpanna och grädda i 5 min, 250 gr Sockra på kakan, lägg på ett bakplåtspapper och vänd upp kakan på en ny plåt.
  • Ta bort pappret, bred på sylten/bären och rulla ihop från långsidan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.