Ryggbiff med lök
Milda.se
Milda.se

Ryggbiff med lök

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor ryggbiff
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • ½-1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl Hellmans caramellised onion

Beskrivning

    Rumstemperera köttet. Häll 2 msk matfett i en kall stekpanna och ställ in plattan på ett eller två steg under högsta läget. När matfettet slutat bubbla har det rätt stektemperatur.

    Torka av och krydda biffarna med salt och peppar strax innan stekningen. Stek biffarna 2 minuter på var sida.

    Servera med helstekt smålök och ugnsbakade, timjankryddade potatishalvor och Hellmans caramellised onion.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.