De passade jättebra både i smak ochmeddet gula till påsktemat. Sallad med gula plommon, avokado, tomat och mozzarellaAnpassa mängden av ingredienserna utifrån antal portioner ochdet du gillar bäst
En tomatsallad med rödlök, lite olivolja, vinäger, flingsalt och svartpeppar passar bra till. Smörj en stor ugnsplåt med lite kant och lägg i potatisskivorna omlott
Dela köttet i mindre bitar medstekspadenoch upprepa procedurenmed att vända klumpenoch ta bort plattor vartefter tills allt kött är delat i mindre bitar och stekt till fin färg
Gör samma stekprocedur på den här sidan, alltså hög värme till att börja medoch sänk efterhand. Blanda samman alla ingredienseroch forma tillen stor biff
Lägg i en kastrull tillsammansmed dill, vatten, buljong, vinäger, lagerblad och pepparkorn. Krossa knäckebrödet grovt i en mortel och blanda krosset med hackad persilja och citronskal
Stek potatisbitarna tills de är gyllenbruna, krydda med rosmarin, timjan, salvia, salt och peppar. Igår utlovade vi ju att det skulle bli både en spännande touch på en klassisk maträtt och lite reafynd så det är väl lika bra att vi kör igång då, så klart börjar vi medmaten
Mendet där med keso lät intressant så jag prövade (fast jag tog vanlig keso, alltså inte mini som det stod i recepten) och rullade mej några bollar men blev inte imponerad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.