Blanda gulorna med fransk senap och vinäger och vispa blandningen till en fluffig smet. Smaksätt med cayennepeppar, salt, chilisås, paprikapuré och madeira
Räkcocktail. Smaka av med salt, vitpeppar och cayennepeppar. Rhode Islandsås. Fördela såsen över salladen och garnera med räkor, citron, gurka och dill
Uteslut tabascon om du använder en chilisås med extra hetta. Blanda alla ingredienser väl i en skål och låt vila i kylen minst 15 minuter så smakar såsen bäst
Det här är en klassisk barndomsfavorit som har hängt med länge. Rhodeisland-dressing. Prova denna kasslersallad, det är ingen lyxvariant med dyra ingredienser men brukar vara väldigt omtyckt av både stora och små
Ta ut kulor av melonköttet med ett kuljärn. RhodesIsland-dressing. Blanda risoni, räkor, melon, nektariner, gurka, tomat och svamp och lägg i en plastbunke med lock
Garnera med sparris (koka den innan), dill och en citronklyfta. Till räkcocktailen gjorde jag för första gången en hemgjord rhode island-sås vilket blev riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.