Räkgratinerade fiskrulader
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 750 g rödspätta-, bergtungs- eller rödtungsfilé, ca 8 stycken
  • 2 msk smör
  • 2 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 1/3 purjolök
  • 1 dl vitt torrt vin eller vatten + pressad citronsaft
  • 1 1/2 dl fiskspad
  • 4 dl matlagningsgrädde
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 msk kycklingfond
  • salt, vitpeppar
  • 200 g skalade räkor, ca 500 g oskalade, spara några till garnering
  • 2 dl riven lagrad ost
  • räkor
  • dill
  • kokt potatis eller ris
  • sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.