Ja, som ni ser nedan så blev det fin fina räkmackor med Hellmans majonäs (sambon föredrar Findus), ägg och räkor, till detta drack vi en god prosecco, älskar bubbel
Bredsjö Blå är en av Sveriges godaste ostar, den kan ätas med sked enligt min smak. Tore Wretman skriver i en av sina böcker att det måste finnas en speciell plats i himmelen där man bara sitter och äter aioli
Pastan är glutenfria "snören" av majs från en italiensk tillverkare (italienarna är bra på det här med glutenfritt), och röran är en riktig goding - en smakrik blandning av champinjoner, purjo, vitlök, räkor, parmesan och en god kryddblandning
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Räkor,. Det här är bland det godaste som finns och det doftar ljuvligt. Skala och hacka vitlöken, kärna ur och hacka chilin och fräs allt sakta på svag värme i olivoljan i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.