Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
salt & finmalen svartpeppar. Garnera med dillkvistar, Kalix löjromoch citronklyftor. Hacka räkorna grovt och blanda dem med majonnäs och crème fraiche i en skål
Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den medcreme fraîche ochlöjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
4 Våfflor 75 g smör 1 dl mjölk 1 dl bovetemjöl 1 dl vetemjöl 1 ägg 1/2 tsk bakpulver 1 krm salt 1 dl kallt vatten Topping 1 rödlök 2 dl crème fraiche 80 g löjrom nymalen svartpeppar dillvippor Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Klicka sedan på mandelpotatismoset, crème fraîche, löjromoch garnera med rödlök och gräslök. Mosa potatisarna fint med en gaffel och tillsätt lite smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.