Riktigt bra budget mat med andra ord som smakar lyx och är en vanlig fredagsrätt hos oss. Överkokta musslor är inte lika gottoch de musslor som inte öppnar sig slänger ni
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Jag har annars helt snöat in på italienska och spanska rödviner. När jag googlade på vinet hittade jag dessutom ett DN-recept perfekt anpassat för vinet - "Kycklingfilé med pumpa, morötter och kycklingsky"
Denna gången var det Affe som stod för inköpen och båda vinerna var goda, ja faktiskt riktigt goda, så han får helt klart köpa vin till oss fler gånger
Vi fick ett riktigtgott vin till maten, en riktig fullpoängare. Serverade med bara lite kokt blomkål och broccoli och med ett otroligt gott rött vin så var lördagsmiddagen i hamn
Och att det är så enkelt att göra det. Jag ville egentligen ha dippen Holiday som är min favorit de få gånger jag äter den här typen av dipp, men det fanns förstås inte, men Ranch-smaken är riktigt god den också
Riktigt mättande med mycket energi och snabbt lagat till lunch eller mellis. Det skadar ju inte heller att det smakar riktigtriktigtgott med dessa enkla ingredienser
En pastasås som vi åt förra fredagen och som ackompanjerades av ett gott, rött italienskt vin. Njuter ni av det fina vädret och er ledighet, eller hör ni till de som jobbar denna klämdag
och det är så himla mjukt ochgott. Igår hade vi en så blåsig och kall dag här hos oss. Och vad är väl lämpligare än att ställa till med brödbak en kall och ruggig dag
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gottoch mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Mycket krämigt ochgott. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Gjorde en lax ochräksoppa idag och den blev riktigt god. Skala räkorna och spara renset. Värm upp en kastrull och fräs den finhackade löken och vänd ner i pannan och pressa ner vitlöken
Oj, så gottoch pinsamt enkelt att fixa ihop det här var. Himmel, vad löjligt gott detta är. Jag gillar vegetariskt och lägger gärna tid på det och sen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.