rabarbern på längden om det behövs. Lägg bitarna på en bakplåtspappersklädd plåt. Tio minuter efter gräddningen kan man strö över lite florsocker och sedan är det bara att mumsa på
)Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasigsmördegsbotten. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma
Lägg upp råbiffen på brödet och garnera med små pärlor av dillolja, chipsen och vattenkrassen. Skiva 4 st 1 cm tjocka brödskivor och stekt dem frasiga. Baka 4 st ägg på 61 grader i 20 h låt dem svalna och skala, vill du inte ha bakad äggula går det utmärkt med en rå äggula. Skiva potatisen till tunna skivor och fritera dem på 120 grader till gyllenbruna, salta
Lägg upp råbiffen på brödet och garnera med små pärlor av dillolja, chipsen och vattenkrassen. Skiva 4 st 1 cm tjocka brödskivor och stekt dem frasiga. Baka 4 st ägg på 61 grader i 20 h låt dem svalna och skala, vill du inte ha bakad äggula går det utmärkt med en rå äggula. Skiva potatisen till tunna skivor och fritera dem på 120 grader till gyllenbruna, salta
Tunn botten, tjock botten typ pan pizza, med egen pizzadeg, färdigköpt pizzadeg, på tortillabröd, på tunnbröd, på hönökaka eller som här, på formfranska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.