Urgod morots kaka blev det idag. Så idag tänkte jag dela med mig av denna underbara recept till er. Kanske kan det vara något att bjuda på inför helgen
Gör så här. Kaka. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj en bakform, 30 x 22 cm, med smör. Mjöla formens kanter lätt med vetemjöl och täck bottnen med bakplåtspapper
Till själva kakan utgick jag från Lailas morotskaka men använde gluten- och mjölkfri mix. Glasyren hittade jag inspiration från lite olika sidor på webben
Tiden kan variera från ugn till ugn. Alltså denna morotskaka blev bara för gott. Tycker faktiskt att denna frosting med lime i är godare än den vanliga morotskaka man gör
Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.