Hacka den gula löken samt purjolöken grovt. Tvätta av morötterna samt potatisen (jag skalar aldrig, självklart kan du göra det om du vill) och hacka dom sedan grovt
Man kokar små potatisaroch sen lägger man de på en ugnsplåt och krossar alla potatisar med en potatisstompareoch sen droppar man över den goda senapsvinägretten i sprickorna som ger potatisarna smak och krisp
skär upp morötter, potatisoch lägg på en plåt, strö på pommesfrittskrydda, peppar och örtsalt. marinera kycklingen i resterande kryddor och kyckling buljong ca 30-40 min 175grader. 4 stora potatisar
Blanda franska örter, grovmald svartpeppar, cayenne, örtsalt och flingsalt. Gnid in köttet med kryddorna, skiva och stek på hög värme i grillpanna tillsammans med olja och krossad vitlök
Till biffarna serverades råstektpotatisoch crème fraiche smaksatt med kantarell som passade riktigt bra till biffarna – så köp gärna den om du har möjlighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.