Denna härliga rödkålssalladmedapelsin, fikon och saltrostade pumpakärnor passar t. Blanda rödkålen medapelsin, ringla över rapsolja, vinäger och krydda med peppar, blanda ihop allt i en skål
Rödkålssalladmedapelsin, valnötter, parmesan och balsamvinäger. Garnera med valnötter ochapelsin. Ringla sedan balsamvinäger och olivolja över salladen, krydda med salt och peppar
Smördegspajer med karamelliserad lök och parmesan till förrätt, lasagne med spenat, tomat och chévre till varmrätt och avslutningsvis apelsinfiléer (de små fiskarna som morfar kallar dem) i sockerlag med saffran, kaneloch nejlika med en klick glass och rostade pistaschnötter
Här bjuder jag på en härlig efterrätt att njuta till kaffet, det bästa med detta recept är att det passar även att njuta av som frukost och eller en lättare lunch
Här är mitt gröna julbord, en saffransaflafel (inspirerad av förra årets saffranshummus), men grönkålssallad med rostad pumpa och slutligen bloggfavoriten, rödkålssalladmedapelsin, spenat och granatäpple
Mosa bananerna med gaffel och blanda i smeten. Häll upp i en smord kakform som bröats med sesamfrön. Tvätta apelsinen, riv ner skalet och pressa i cirka två matskedar saft
Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaftoch florsocker. Alternativ doppa tryfflarna med hjälp av en gaffel i den vita chokladen, och lägg upp dem på ett bakplåtspapper, låt stelna i kylen
Vispa ägg och socker fluffigt, sikta i alla torra ingredienser och blanda försiktigt med äggvispet, tillsätt sedan pumpa/fett/mjölkblandningen, apelsinsaftoch skal
Servera med rivet apelsinskal, mynta och grädde. Skalet från en halv apelsin. Tillsätt kokosolja, grädde ochkaneloch koka försiktigt tills chokladen har löst sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.