Smaka av med flingsalt. Själv tycker jag att det är minst lika gott med blomkålspuré som med potatismos, men den åsikten delar inte Amanda, så därför gjorde jag halva formen med vardera
Gör såsen och smaka av med salt och peppar. -)Vi testade ett nytt recept medrödspätta i helgen. Tror att det är elbolagen, de tycker nog inte att de fått in tillräckligt med pengar i vinter
Smaksättmed citronskal, salt och peppar. Börja med såsen. Smaka av med salt och peppar. Ta kastrullen från plattan och red av ytterligare med en äggula utrörd i grädde
Rör ihop ströbröd tillsammans med salt och citronpeppar och vänd sedan filéerna i det. Panerad rödspätta (ca 4 potioner). Stek på medelvärme i ca 3 minuter på varje sida. Panerad rödspätta (ca 4 potioner)
När jag var liten hade jag den som favorit och nu är det Amanda som äter den med stor aptit. Rödspätta fileér Champinjon creme Röd caviar Vispgrädde Salt Tillbehör
Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Så enkelt och så gott, rödspätta fylld med stekt purjolök och en sås gjord på matlagningsgrädde och fiskfond över
Blanda allt i en skål och ställ kallt, gärna en stund innan så smakerna kommer fram. Jag åt två bitar fisk, men bara den ena lyckades komma med på bild
Lägg rödspättan i en ugnsfast form. Krydda med lite svartpeppar. Servera gärna med nån grönsak. Jag brukar även krydda min mat med lite narom (alpnaering) vid servering
Smaksättmed citronskal, salt och peppar. Börja med såsen. Smaka av med salt och peppar. Ta kastrullen från plattan och red av ytterligare med en äggula utrörd i grädde
Men som smaksättning fungerar den utmärkt då den ger en god, fyllig och lite rökig smak. Häll över grädden, delade körsbärstomater och toppa med den rivna osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.