Rödvinsgrillad rostas med lökspett
Ingen rotmos
Ingen rotmos
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rödvinsgrillad rostas
  • 10 spett
  • 600 g rostas
  • 1 sats rödvinsmarinad
  • salt och peppar
  • ½ rödlök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 2 dl rödvin
  • 4 tsk finhackad färsk dragon (eller 2 tsk torkad)
  • 2 tsk finhackad färsk timjan (eller 1 tsk torkad)
  • 1 lagerblad, krossat
  • 1 tsk svartpeppar, grovmalen
  • Blanda ihop och lägg köttet i marinaden. För att marinaden ska ge bra mörning bör råvaran marinera i minst 6 timmar
  • Foliebakade lökspett
  • 10 spett
  • 20 schalottenlökar, skalade
  • 3 purjolökar (ca 500 g)
  • 150 g smör
  • 3/4 dl vitvinsvinäger
  • 1½ dl finskuren gräslök
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.