4 Brynt smör 100 g smör 1/2 citron 1 vitlöksklyfta salt och svartpeppar Svartrötter 1/2 dl pinjenötter 500 g svartrötter 1 msk salt Till garnering 65 g röda mangoldskott 2 msk skuren gräslök Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Bikarbonat för rengöringoch äppelcidervinäger till sköljningJag försöker allt eftersom att hitta bra och naturvänliga/ekologisk alternativ inom allehanda områden där vi ofta både belastar naturenoch våra kroppar med en massa onödiga kemikalier
När jag lagar denna soppa så kör jag oftast enbart med skockor, men denna gång hade min närbutik också svartrötter, så testade att mixa dessa två ihop, blev riktigt gott
Påskharen dök upp med påskägg också minsann, och Lilla I var i sitt esse. Och SÅ nyttigt, med massor av vitaminer, mineraler, bra fettsyror och inflammationsdämpande ingredienser som mandel, mandelolja ochkörsbär - något som jag ju brukar tjata om i tid och otid
Det här med sås är inte riktigt min grej och jag har inte mycket erfarenhet av att koka såser. Svartrot är en grönsak jag inte har särskilt stor erfarenhet av
I väntan på sparrispremiären så är dock svartrot det näst bästa. Häll av kokvattnet från svartrötternaoch lägg upp på tallrik tillsammans med chorizokuberna och en klick majonnäs
Kärna ur körsbärenoch koka ihop dem med sockret. Körsbär, ostkaka och kamomillEn klassisk ostkaka som serveras med svarta körsbär, kamomillgrädde, mannagrynsflarn och kamomillknoppar samt toppas med harsyra
koka ihop rödvin med socker och vanilj, häll på urkärnade körsbäroch låt vila över natten i kallt. Njut med en bit chokladkaka, vispad creme fraiche eller grädde, mums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.