Smaka av med vegeta och svartpeppar. Lite vegeta och malen svartpeppar. Servera biffarna och såsen med kokta sötpotatis (eller vanliga kokta potatis) och lite lingon
100 g Karl Johan svamp, färsk eller motsvarande torkad 200 g trattkantareller 5 dl grädde 2 dl mjölk 3% 3 st schalottenlökar 1 msk vitvinsvinäger 1 dl hönsbuljong ½ msk soja salt/peppar smör till stekning Finhacka löken och svetta den i en. 200 g trattkantareller
Lax, rödbetsbiffar medtrattkantarelleroch yoghurtdressing. När rödbetorna är klara, skölj de i kallt vatten och gnugga sedan bort skalet med vanligt hushållspapper
Slå av pastan och blanda ner den i svampen medan den är al dente. Den suger då åt sig av vätskan, späd eventuellt med mer vätska om det blir för stabbigt
Det blev räk och tonfiskpaj och sen en bacon och trattkantarellpaj med vanligt botten. Kanske för att jag inte ätit paj på länge, men trattkantareller är ju så otroligt goda
Ansa och hacka trattkantarellernaoch fräs dem tills de börjar få färg i en gryta med olja. Skala och hacka lök och vitlök och lägg ner i grytan tillsammans med riset och fräs lite till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.