. 200 gr torskfilé. 200 gr laxfilé. 200 gr räkor. 400 gr finkrossade tomater. 3 vitlöksklyftor (finhackade). 4 st små schallottenlökar (alt 2 stora/1 gul lök)
På sommaren har jag knappt en tanke på att göra soppa alls men nu på hösten och när vintern närmar sig så blir det plötsligt helt naturligt med soppa och jag funderar på olika recept att testa
20 Mars 2017. Fisk och Skaldjur,. Sås. Lchf Saffransdoftande Skaldjurssås. Hittade lite saffran jag inte använt i jul, tänkte jag kunde hitta på lite kul med det
20 Mars 2017. Fisk och Skaldjur,. Sås. Lchf Saffransdoftande Skaldjurssås. Hittade lite saffran jag inte använt i jul, tänkte jag kunde hitta på lite kul med det
Skaldjurssoppa med torsk blåmusslor och aioli är en matig och klar soppa som till största delen består av buljong eller fonder ifrån diverse nedkok av skaldjur
Skala räkorna. Lägg alla skaldjur i en sil i rumstemperatur ca 1 tim före servering. Koka upp buljong, tomat, räkskal och dillfrön, låt puttra på svag värme i ca en kvart
Saffransdoftande fisksoppa  Förra fredagen hade jag lite födelsedagsfest för mina vänner. Efter en stunds vandrande i mitt matminné kom jag på att jag skulle bjuda på en rund saffransdoftande fisksoppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.