Saffran är ju bara så gott, både i matlagning och bakverk. För några dagar sedan gjorde jag små saffranskakor som passar utmärkt som nyttigare alternativ till t
Blanda alla ingredienser till frostingen och vispa med stavmixer tills den blir slät. Häll i smeten i muffins formar (eller i en rund kakform med avtagbar kant)
Fredagsfikat denna gång blev en smarrig saffranskakamed crème cheese frosting, väldigt uppskattad så jag tänkte att du också skulle få en bit av kakan, eller receptet i alla fall
-Det blev en helt ok saffranskaka. Saffranskaka (LCHF)Receptet räcker för 1 krans 4 dl mandelmjöl4 ägg125 g smält smör1 dl grädde½ dl stevia strö1 paket saffran 2 tsk bakpulver1 tsk vaniljpulver Ugn. 175CSmörj formen med smör och strö med lite stevia i formen. Börja med att smälta 125g smör
Hoppas du köper boken den dag den blir verklighet, har många goda bakrecept att dela med mig av. Vill du ha en saffranskaka till Luciakaffet i morgon, så tillsätt bara saffran
Spritsad frostingSQUASHKAKAMED WHIPPED CREAM CHEESE FROSTING (LCHF)Squashkaka. Squashkaka med whipped cream cheese frostingLagom till Algots födelsedag blev den första squashen färdig i trädgårdslandet
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Blanda alla torra ingredienser separat och rör sedan ihop med äggsmeten. LCHF Kesobröd. 3 ägg125 g keso1 msk olja utan smak (vanlig eller kokos)4 msk mandelmjöl3 msk kokosmjöl1 msk fiberhusk2 tsk bakpulver 1 nypa saltSätt ugnen på 200 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.