Saffranspannacotta med syrligt äpple
Monikas Matbod
Monikas Matbod
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • rostade hasselnötter
  • 5 dl grädde
  • 0,5 dl socker
  • 1 pkt saffran
  • 2 gelatinblad
  • Lägg gelatinbladen i vatten ca 5 min Koka upp grädde, socker, saffran.
  • Ta av kastrullen från värmen och lägg i de urkramade gelatinbladen och låt dem smälta.
  • Häll upp i portionsglas eller formar klädda med gladpack och ställ i kylen för att stelna.
  • Inkokta äpplen
  • 3 dl vatten
  • 300 gr socker
  • 1 st stjärnanis
  • 1 st äpple hårt och syrligt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.