Kryddburkens saftig äppelkaka medglasyr. För att få lite välbehövlig hjälp av maken med äppelätandet så bakade jag den här härligt saftiga, supersmarriga äppelkakan
Så där härligt kompakt, utan att vara för tung, med en rik citronsmak och väldigt saftig. Färska frukter och bär lyser verkligen med sin frånvaro en bra stund till
Denna goda kaka kommer därifrån och förutom att den är riktigt god och saftig är dessutom vegansk. Häll glasyren över kakan och bred ut glasyren (på kanterna) med en slickepott
Det räcker bra så, den blir riktigt saftig och får en jättegod chokladsmak. (Kakan blir som en blandning av dessa två bilder, har dessvärre ingen bild på denna kaka medglasyr för det brukar räcka att äta den utan)
God och saftig - precis som en smörgåstårta ska vara. Det hade förmodligen varit lättare med landgångsbröd istället för formfranska eftersom de sistnämnda gärna vill glida isär efter ett tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.