Ljuvlig saftig sockerkaka med tydlig vanlijsmak kombineras ihop medkolasås (ja dulce de leche denna gången också, receptet skulle vara enkelt) och lite krispigt chokladströssel på toppen
Källa & bild. 0,5 dl urkramad riven zucchini (kan uteslutas men gör kakan lite saftigare). 0,5 dl urkramad riven zucchini (kan uteslutas men gör kakan lite saftigare)
Häll försiktigt kolasås ovanpå pannacottorna och toppa med hackade pecannötter. Och när jag hade gjort dulce de leche-fyllda chokladkakor med havssalt härom veckan, så skrapade jag av saltet … Men jag älskar kolasås
Spritsa på frostingen och garnera med hackade pecannötter. Jag tycker inte om att behöva servera specialsaker till folk med allergier så utmaningen jag gav mig själv var att få till ett bakverk glutenfritt, laktosfritt och gott
God och saftig - precis som en smörgåstårta ska vara. Det hade förmodligen varit lättare med landgångsbröd istället för formfranska eftersom de sistnämnda gärna vill glida isär efter ett tag
Skär sedan bullbitar med en degskrapa och lägger med snittytan uppåt på plåtar. Pensla bullarna med den uppvispade ägg/saltblandningen och strö över pärlsocker (+ ev hackade nötter eller mandelspån eller annat gott)
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.