Nu när det är kallt ute så tycker jag att det är gott att äta olika sorters grytor och soppor till middag och den här gången blev det biff stroganof med ris och sallad
De är både mättande, nyttiga och goda. I helgen när jag satt och surfade på Facebook dök det plötsligt upp ett sponsrat inlägg från Företaget Belvita med en video som gjorde reklam för deras frukostkex
Sen att dem blir stora ochsaftiga är bara ett plus i kanten. Enkla chokladmuffins som man snabbt svänger ihop och som inte kräver mycket av ens tid är ett toppen alternativ att ha till hands ibland
Kycklingen blir verkligen saftigoch perfekt tillagad. Det jag har lagt till utöver min vanliga variant är purjolök och vispgrädde i blandningen som läggs över kycklingfiléerna innan ugnen gör sitt
Inlägget Mättande smoothie med hallon, avokado och ingefära dök först upp på Clean Eating by Annika. Här har du en riktigt god smoothie som funkar perfekt som frukost, mellanmål eller till och med som en lite bättre efterrätt
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Mättande morgonsmoothie och en fin viktnedgång. Nu har vi en utekatt som går själv in och ut genom kattluckan så vi behöver inte tänka på att släppa in och ut, tack och lov
" "Kycklingen är SÅ saftig. Kycklingen rimmas många många timmar innan den glaceras med endast japansk soja, honung och citronsaft och avslutas i ugnen
När man hittat ett riktigt favoritrecept, då är det otroligt svårt att hålla fingrarna i styr och inte baka tusen olika versioner av receptet om, och om, och om igen
Häll vätskan över jästen och rör om tills jästen har smält. Tillsätt socker, sirap och salt. Blanda ner mjölet och arbeta degen så att den blir smidig och släpper från kanten av bunken
Passa noga, skillnaden mellan en torr ochsaftig kaka kan handla om några minuter. Bananerna blev liggande lite för länge i fruktskålen, och kändes inte alldeles aptitiliga att äta som de var
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.